Ayurveda Massage

Alla behandlingar finns även som presentkort !

Alla massagebehandlingar börjar vi med en kopp te och samtal, för att jag kan anpassa eller skräddarsy behandlingen efter ditt behov. I en atmosfär med avkopplande musik, olika massage- tekniker med uppvärmd olja ger du dig själv en rofylld stund som ger din hälsa och ditt välbefinnande ny energi.
Genom djup avkoppling har din kropp möjlighet att återhämta sig. Ditt immunförsvar stimuleras med strykningar över hela ditt meridiansystem som aktiverar ditt lymfsystem. Detta underlättar för utrensning av slaggprodukter i kroppen, som kan komma att lösas upp under behandlingen. Vid behov och önskan använder jag gärna koppning/Gua Sha under massagen för att lättare lösa upp spänningar i rygg och axelområde.
I denna massage är hela fot- och handreflexsystem och chakrasystemet är involverat. Även det autonoma nervsystemet påverkas, detta styr bl.a. andning, cirkulation och matsmältning.

Ayurveda massage är bra vid problem som: Reumatism, migrän, fibromyalgi, utmattning, oro och ångest, ont i ryggen, axlar, muskler, lågt eller högt blodtryck

Undvik massage vid: feber, efter operationer, cancer, eller inflammationer i kroppen.


Vi kan skräddarsy en behandling eller du kan välja mellan:

Mukabhyanga (Huvudmassage) 

Indikation: migrän, huvudvärk, vid smärta i nacken ångest och bekymmer


Upanaha Svedana (Ryggmassage) 
Indikation: vid ont i ryggen och spänningar
Vid behöv kommer jag att använda koppning i den här ryggmassagen.


Abhyanga (Helkroppsmassage) 
Indikation: reumatism, spänningar och blockeringar, utbrändhet, stress, främjar avslaggningen


Koppning Cellulit behandling  
Låren blir behandlad genom koppning, ciculation ökar sig och förbättrar hudbilden. Vi avslutar med massage och cellulit-kräm. En lite tuffare behandling med väldigt bra resultat !

Pris:

30 min - 350,- SEK
45 min - 500,- SEK
60 min - 650,- SEK
90 min - 850,- SEK


Alla massagebehandlingar kan man använda vid friskvårdbidrag och som klippkort !